Teamleden

"Als je haar maar goed zit!"
Iemand met een gestyled en verzorgd kapsel ziet er niet alleen mooi uit, maar voelt zich vaak ook mooi! Als haarstyliste help ik u graag mee om met een mooi kapsel zelfverzekerd te zijn.

Graag tot ziens bij MooiMakerij

Harmina van der Veen 

Halverwege zomer 2020 ben ik het MooiMaak-Team komen versterken. Met ontzettend veel plezier werk ik 2 volle dagen iedere week in de MooiMakerij.

 woensdag van 9.30 uur- 21.00 uur
donderdag van 9.30 uur- 17.30 uur

 Na meer dan 30 jaar ervaring is het kappersvak nog steeds enerverend en een creatieve uitdaging.

 Graag geef ik u persoonlijk advies en hoop u gauw te mogen ontmoeten bij MooiMakerij.

Greta de Jong

 

Een moment voor u zelf waarin u helemaal zichzelf kunt zijn en niks hoeft. Ik zorg graag voor een ultieme beleving van schoonheid en ontspanning, want hoe zich van binnen voelt straalt u uit naar buiten.

Bij ZIJN schoonheid & ontspanning kan je terecht voor heerlijke reinigende en ontspannende gezichtsbehandelingen, massages en epileren. Buiten de gezichtsbehadelingen ZIJN mijn Specialiteiten: Lomi Lomi massage en de Elleebana wimperlift.

Ik maak gebruik van de producten van Cenzaa. Deze hoogwaardige verzorgingsproducten zijn alleen door geur en gevoel al een sensatie op zich.

Graag tot ziens bij ZIJN

Virginie Zoon


Hoi! Ik ben Angèlica Tobar.   Ik ben een gediplomeerde nagelstyliste met meer dan 8 jaar ervaring in gestileerde acryl- en gelnagels. Ook manicure en pedicure met gellak behoren tot mijn specialiteiten. Ik ben gepassioneerd in mijn werk, altijd op de hoogte van nieuwe technieken en nail art. Ik ben erg creatief en vriendelijk, dus als je iemand zoekt om je nagels en handen te verzorgen, dan ben ik hier in mooimakerij voor jou!! 

https://www.instagram.com/angelica_nails_artist/

 Ik woonde vroeger in Spanje, ik spreek Spaans als moedertaal en spreek vloeiend Engels en ben enthousiast om Nederlands te leren (ik kan niet wachten om met mijn klanten te oefenen).info@mooimakerij-emmen.nl

info@salonzijn.nl

pedicuresalonhenny@hotmail.com